Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kartepe Belediyesi yarıyıl tatiline hazır

Kartepe Belediyesi, tüm birimleriyle 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının yarı yıl tatiline hazır.Kartepe Belediyesi 60 personel ve 22 araç ile 7/24 hizmet verecek. Sömestr ve kar yağışı nedeniyle Kartepedeki konaklama ve günü birlik turist...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kartepe Belediyesi yarıyıl tatiline hazır

Kartepe Belediyesi, tüm birimleriyle 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının yarı yıl tatiline hazır.

Kartepe Belediyesi 60 personel ve 22 araç ile 7/24 hizmet verecek. Sömestr ve kar yağışı nedeniyle Kartepedeki konaklama ve günü birlik turist sayısının normalin üzerinde artması beklentisi öncesinde Kartepe Belediyesi tüm önlemlerini aldı.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, soğuk ve yağışlı hava koşulları öncesinde karla mücadele önlemlerini aldı. Kış hazırlıkları çerçevesinde tuz stoğunu da tamamlayan ekipler 60 personel ve 22 araçla 7/24 hizmet verecek. Belediye ekipleri, Kartepe’de belirlenen bölgelerde gerektiği her an tam donanımlı ekipmanları ile yollara müdahale edecek.

Kartepe Belediyesi, soğuk ve yağışlı havalardan ilçe halkının ve turistlerin olumsuz etkilenmemesi için önlem aldı. Kar, tipi ve buzlanmaya karşı Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde karla mücadele konusunda özel bir ekip görevlendirilirken meteorolojiden gelen uyarılara göre ekipler işbaşı yapacak.

Belediye ekipleri, vatandaşların kar yağışlarından olumsuz etkilenmemesi adına 2 greyder, 2 loder, 9 JCB kepçe, 7 kamyonet, 2 tuzlama ve kar küreme aracı ve 60 personelle karla mücadele nöbetine başladı. Olası buzlanmalarda kullanılmak üzere tuz stoğunu da tamamlayan ekipler, kullanılmak üzere bin ton tuzu depolarında muhafaza altına aldı.

Vatandaşlar, belediye ekiplerini 373 60 60 ve 444 3 373 nolu telefonlara ihbar yaparak sıkıntı olması durumunda yollarının ulaşıma açık kalması için göreve çağırabilecekler. İlçede karla mücadele konusunda ekipler, kar küreme ve tuzlama çalışmalarında Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekipleri ile koordinasyon içerisinde çalışacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.