Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kartal’ın eski Belediye Başkanı Mehmet Ali Büklü kabri başında anıldı

Kartal eski belediye başkanlarından Mehmet Ali Büklü, ölümünün 22’nci yılında mezarı başında dualarla anıldı.Kartal’da 1975-1980 ve 1989-1994 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevini yapan Mehmet Ali Büklü, ölümünün 22’’nci...

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kartal’ın eski Belediye Başkanı Mehmet Ali Büklü kabri başında anıldı

Kartal eski belediye başkanlarından Mehmet Ali Büklü, ölümünün 22’nci yılında mezarı başında dualarla anıldı.

Kartal’da 1975-1980 ve 1989-1994 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevini yapan Mehmet Ali Büklü, ölümünün 22’’nci yılında Soğanlık Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. Düzenlenen anma törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, merhum belediye başkanı Mehmet Ali Büklü’nünn yakınları ve sevenleri de katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan anma programı, dualarla devam etti.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, programa katılanlara teşekkür ederek, "Dün akşam Muğla’dan geldik, Ulaştırma Çalıştayı’ndaydık. Orada bir kez daha gördük ki bundan yıllar önce Mehmet Ali Büklü’nün belediyecilik adına yaptıklarının ne kadar güzel olduğunu. Bir kıvılcımı onun başlattığını görme şansına sahip olduk. Dolayısıyla Kartallılar ne kadar gurur duysa azdır" dedi.

Anma programına katılanlara lokum ikram edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.