Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kars’ta Yağmur Ve Dolu Hayatı Olumsuz Etkiledi

KARS (İHA) Kars’ta etkili olan sağanak yağmur ve dolu günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Köylü yağmurla birlikte yaşadığı rahmet sevinci, bir anda doluyla birlikte afete dönüştü. Ekili araziler ve meyve ağaçları zarar gördü.Kars’ta...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 13:54
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 13:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KARS (İHA) Kars’ta etkili olan sağanak yağmur ve dolu günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Köylü yağmurla birlikte yaşadığı rahmet sevinci, bir anda doluyla birlikte afete dönüştü. Ekili araziler ve meyve ağaçları zarar gördü.
Kars’ta yağışlı hava etkisini sürdürüyor. Kente rüzgar ile birlikte başlayan yağmur, havanın da soğumasıyla birlikte yerine doluya bıraktı. Bir süre dolu şeklinde etkili olan yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağmur ve doludan korunmak isteyen vatandaşlar iş yerlerinin önüne ve dolmuş duraklarına sığındı. Sağa-sola kaçarak sığınacak yer arayan vatandaşlar ıslanmaktan kurtulamadı.
Kars’ta son 3 gündür etkili olan yağışlı hava, en çok köylüyü vurdu. Özellikle yüksek kesimlerde dolu yağması ekili alanlara zarar verdi. Kağızman’da meyve ağaçları da doludan nasibini aldı. Çok sayıda meyve ağacı yağan doludan etkilendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.