Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kars’ta Teröre Bayraklı Tepki

Diyarbakır’da, 7 polisin şehit olduğu, 13’ü polis 27 kişinin yaralandığı bombalı saldırının ardından Kars’ta cadde ve sokaklar dev Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatıldı.Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Türk...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kars’ta Teröre Bayraklı Tepki
Diyarbakır’da, 7 polisin şehit olduğu, 13’ü polis 27 kişinin yaralandığı bombalı saldırının ardından Kars’ta cadde ve sokaklar dev Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatıldı.
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde asla bölünmeyeceğini ve Türk milletini bölmek isteyenlere gerek dersi vereceğini belirtti.
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın talimatlarıyla bugün İtfaiye Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklara Türk bayrakları asılarak yaşanan terör olayları kınandı.
Türk milletine başsağlığı dileyen ve çok üzgün olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Tabi ki her gün bu şehit haberlerini duymak canımızı boğazımıza yığdı. Bunlar bir şekilde bölücü terör örgütü ve bunun yandaşçıları bizleri bu oyunlara alıştırmaya çalışıyorlar. Yapmış oldukları bu pisliklerin içerisinde görmeye alıştırmaya çalışıyorlar. Bizim böyle bir şeyi kabullenmemiz mümkün değil. Bugün özellikle 10 güvenlik görevlimizin şehit edilişi bizleri derinden üzmüştür. Bu vesileyle şehri bayraklarla donattık. Onların anısına, çünkü o şehitler, yalnız babalarına, annelerine, ailelerine ait değil, onlar Türk milletine aittir. Türk milletinin başı sağolsun diyorum ve çok üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum” dedi.
“O HAİNLERE GEREKEN DERS VE CEVAP VERİLECEKTİR”
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, hainlere gereken ders ve cevabın mislisiyle verileceğini söyledi. Başkan Karaçanta, “O hain terör örgütü ve onun yaltakçıları şunu bilmeleri gerekir ki, Türk milleti birlik ve beraberlik içerisinde asla bölünmeyecek, parçalanmayacak ve onlara mutlaka gereken dersi, cevabı verecektir” diye konuştu.
Öte yandan, Kars Belediyesi’ne ait İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince Faikbey Caddesi, İnönü Caddesi, Ordu Caddesi Türk Bayraklarıyla donatıldı. Vatandaşlar ise iş yerlerinin camlarına Türk Bayrakları asarak yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.