Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kars’ta kar yağışı lastikçilere yaradı

Kars’ta etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, durum oto tamircilerinin ve lastikçilerin yüzünü güldürdü.Kars’ta sabaha doğru başlayan ve devam eden kar yağışı sürücüleri hazırlıksız yakaladı. Kar yağışının...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kars’ta etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, durum oto tamircilerinin ve lastikçilerin yüzünü güldürdü.
Kars’ta sabaha doğru başlayan ve devam eden kar yağışı sürücüleri hazırlıksız yakaladı. Kar yağışının Kars’ta etkisini arttırması üzerine vatandaşlar, araçlarına kışlık bakım yaptırmak ve kar lastiği taktırmak için lastikçilere akın etti. Sabah erken saatlerde lastikçilerin dolduran sürücüler, kar yağışı artmadan lastiklerini değiştirmeleri gerektiğini söyledi.
Uzun kuyrukların oluştuğu lastikçilerde sıra bekleyen sürücü Salim Dümen, "Şuanda biraz mağdur oluyoruz zamanında lastiklerimizi değiştirmediğimiz için. Şimdi aşırı kar yağdı, yoğunluk var. Kış lastikleri 6-7 dereceden sonra değiştirilmesi lazım. İnsanlar kar yağışını beklememeliydi. Bu bölgede kış şartları olumsuz olduğu için 10’ncu ayın 15’inden sonra kar lastikleri değişmesi lazım. Burada şimdi yoğunluk var. Görüyorsunuz" dedi.
Kars’ta karla birlikte hareketlenen lastikçiler, çok sayıda aracın yazlık lastiklerini çıkararak yerine kışlık lastik taktı. Kar yağışı, en çok lastikçiler ve oto tamircilerine yaradı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.