Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karnelerini Başbakan Yıldırım’ın Elinden Alan Öğrenciler Duygularını Anlattı

Karnelerini Başbakan Binali Yıldırım’ın elinden alan öğrenciler,duygularını anlattı. Karnesini Başbakan Yıldırım’ın elinden almaktan gurur duyduğunu ifade eden bir öğrenci, “Benim için çok gurur verici bir şey. Çok mutlu oldum”...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karnelerini Başbakan Binali Yıldırım’ın elinden alan öğrenciler,duygularını anlattı. Karnesini Başbakan Yıldırım’ın elinden almaktan gurur duyduğunu ifade eden bir öğrenci, “Benim için çok gurur verici bir şey. Çok mutlu oldum” dedi.
Başbakan Binali Yıldırım mezun olduğu Piri Reis Ortaokulu’nda karne dağıtım törenine katıldı. Bazı öğrencilere karneleri veren Yıldırım, çocuklarla bir süre sohbet edip ileride hangi meslekleri seçeceklerini sordu.
Karnelerini Başbakan’ın elinden alan öğrenciler duygularını anlattı.Okulun Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) birincisi Songül Dağ, Başbakan’ın kendisine ne olacağını sorduğunu belirterek, “Başbakan’dan karne aldım ne olacağımı sordu. Doktor olacağımı söyledim. Bana şaşırmadığını birçok öğrencinin doktor olmak istediğini söyledi”dedi.
Melike Yiğit ise “Benim için çok gurur verici bir şey. Çok mutlu oldum. Bana ’Ne olacaksın’ dedi ’Ben de bilim kadını’ dedim. Bana “Farklılıklar güzeldir, aferin sana dedi” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.