Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kargı Seri Spor üniversitelilerle buluştu

Kargı Seri Spor Kulübü, düzenlediği kahvaltı programıyla üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.Kargı Seri Spor Kulübü, kulüp lokalinde Kargı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini misafir etti. Düzenlenen tanışma kahvaltısına Kargı...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2017 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2017 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kargı Seri Spor üniversitelilerle buluştu

Kargı Seri Spor Kulübü, düzenlediği kahvaltı programıyla üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Kargı Seri Spor Kulübü, kulüp lokalinde Kargı Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini misafir etti. Düzenlenen tanışma kahvaltısına Kargı Seri Spor Kulübü Başkanı Eyüp Danacı, Kargı Yüksek Öğrenim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Atilla Yılmazer, CHP Kargı İlçe Başkanı Kemal Dümenci, CHP Belediye Meclis Üyesi Faysal Ortayazıcı, kulüp yöneticileri ve üyeler katıldı.

Kargı Seri Spor Kulübü Başkanı Eyüp Danacı, Kargı’ya gelerek eğitim hayatlarına devam eden öğrencilerin kendilerine emanet olduğunu belirterek, ‘’Eğitim hayatlarına devam edebilmek için ilçemize gelen öğrenci kardeşlerimiz bizlerin misafiridir. Misafirlerimiz bizim kutsalımızdır. Bu nedenle hem öğrenci arkadaşlarımızla tanışmak, hem de kulübümüzü tanıtmak amacıyla bugün tanışma kahvaltısı programı düzenledik. Genç arkadaşlarımızla tanışarak onlara kulüp faaliyetlerimizi anlattık. Bundan sonra her ay üniversiteli kardeşlerimizle kulübümüzde düzenleyeceğimiz kahvaltıda bir araya geleceğiz’’ dedi.

Kargı Yüksek Öğrenim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Atilla Yılmazer ise Meslek Yüksek Okulu’nun Kargı’da ilk yılı olması nedeniyle bu tür etkinliklerin önemine değinerek, "Bu tür etkinlikler sayesinde ilçemize yeni gelmiş öğrenci arkadaşlarımız daha kolay adapte olacaktır. O nedenle sivil toplum kuruluşlarımızın bu tür etkinlikler düzenlemesini önemli buluyoruz’’ şeklinde konuştu.

Kargı Seri Spor Kulübü Başkanı Eyüp Danacı, bundan sonra üniversite öğrencileri için çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.