Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kardeşinin şehit olduğuna inanamadı

Mardin’de bölücü terör örgütü PKK’lıların yola döşedi bombayı patlatması sonucu 2 arkadaşıyla birlikte şehit olan Metin Malkav’ın ablası Nuray Malkav, "Yalan deyin, yalan, doğru değil, olamaz" diyerek kardeşinin şehit olduğuna...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin’de bölücü terör örgütü PKK’lıların yola döşedi bombayı patlatması sonucu 2 arkadaşıyla birlikte şehit olan Metin Malkav’ın ablası Nuray Malkav, "Yalan deyin, yalan, doğru değil, olamaz" diyerek kardeşinin şehit olduğuna inanamadı.
Mardin’in Kızıltepe ile Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçeleri arasında bulunan uluslararası İpekyolu üzerinde bölücü terör örgütü PKK’lıların yola döşediği bombayı özel hareket polisinin zırhlı aracı geçişi sırasında patlattı. Patlamada 3 özel harekat polisi şehit oldu. Bu polis memurlarından Metin Malkav’ın (24) şehit haberi Adana’daki baba ocağına ulaştı. Şehidi Pınar Mahallesi’ndeki baba ocağına Türk Bayrakları asıldı. Şehidin babası Mehmet ile annesi Zeliha’nın Niğde’nin Çamardı ilçesinde yaylada olduğu şehit haberinin verilerek ambulans ile Adana’ya getirildikleri öğrenildi.
Bu arada haber, şehidin ablaları Pınar ve Nuray’a iletildi. Abla Nuray baba evine otomobil ile gelerek acı habere inanamadı. Nuray Malkav, "Yalan deyin, yalan, doğru değil, olamaz" diye gözyaşlarına boğularak eve girdi. Evde de bir süre ağlayan ablayı kardeşinin şehit olduğuna kimse inandıramadı. Daha sonra polis müdürü şehit haberini ablaya iletti.
Şehit cenazesi gece Adana’ya uçakla getirilecek yarın törenin ardından toprağa verilecek.
Şehidin 4 yıllık polis memuru olduğu, Batman Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevliyken geçici görevlendirme ile Mardin’e gittiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.