Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaman’ın Yeni Valisi Görevine Başladı

İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı Valiler Kararnamesiyle Kilis Valiliği’nden Karaman Valiliğine atanan Süleyman Tapsız, bugün yeni görev yeri olan Karaman’a geldi.Vali Süleyman Tapsız’ı valilik binası önünde Garnizon Komutanı...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı Valiler Kararnamesiyle Kilis Valiliği’nden Karaman Valiliğine atanan Süleyman Tapsız, bugün yeni görev yeri olan Karaman’a geldi.
Vali Süleyman Tapsız’ı valilik binası önünde Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Akış, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, daire müdürleri, sivil toplum örgütü başkanları ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılandı. İki kız öğrenci tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Süleyman Tapsız, ilk olarak karşılama mangasını selamladı. Vali Tapsız, daha sonra kendisini karşılamaya gelenlerle tek kek tokalaştı. Tanışmanın ardından Valilik makamına geçen Vali Tapsız, burada basın mensuplarına bir açıklama yaptı.
“DOSTLUK VE İŞBİRLİĞİ ANLAYIŞI İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”
Karaman’da görevlendirilmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali Tapsız, "Öncelikle bugün göreve başlarken, beni Karaman Valisi olarak görevlendiren başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve bakanlarımıza şükranlarımı arz ediyorum. Köklü bir tarihi ve geçmişi bulunan bir ilde görev yapmak, benim için bir övünç kaynağıdır. Karaman’da görev yapacak olmak, Karamanlılara ve Karaman’a hizmet etmek benim için bir onurdur. Siz değerli çalışma arkadaşlarımla karşılıklı güven, dostluk ve işbirliği anlayışı içinde çalışacağız. Temel felsefemiz ve hedefimiz, insana değer veren, her hareketin başlangıç ve bitiş noktası sevgi olan, hukuka bağlı, şeffaf, katılıma açık, toplumumuzun bütün kesimlerini kucaklayan, vatandaşımıza güvenen, ona hizmeti kutsal bilen, güler yüzlü yönetim olacaktır. Temel prensibimiz, her zaman ve her şartta adalet olacaktır. Ciddi, disiplinli, seviyeli, devletin tek kuruşunun ve halkın hakkını gözeten bir yönetim anlayışı hakim tutulacaktır. Karaman’ın yatırım çekmesi, tanıtımı, ihracatının artması, toplumsal bütünlüğünü koruması ve sosyal yapısının güçlenmesi gibi her konudaki hedeflerimize ulaşmak ve Karaman’ı her yönüyle daha yukarılara taşımak için, gerek mesai arkadaşlarımla gerek siz saygıdeğer vatandaşlarımızla uyum ve istişare içinde var gücümüzle çalışacağız ve bu hedeflere ulaşmak üzere hep birlikte gayret göstereceğiz. İnsanlarımıza ’imkan oluşturan’, ’refahı ve adaleti tesis etmek için çaba gösteren’, yeni fırsatlar sağlayan bir anlayış içerisinde olacağız. Milletimize bu seviyede hizmet üretmek, şehrimizin kalkınmasına, insanımızın refahına, huzuruna katkı sağlamak, Karaman’ı bölgesinde fark yaratan bir merkez haline getirmek en büyük hedefimizdir. Esas amacımız milletimizin gönlünde bir makam kazanmak olacaktır. Bu vesileyle bütün hemşehrilerimi en içten sevgi ve saygılarımla selamlıyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.