Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaman’da gözaltına alınan iki hakim, bir savcı adliyeye sevk edildi

Karaman’da gözaltına alınan iki hakim ve bir savcı, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.Darbe girişimi ile ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne...

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2016 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2016 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karaman’da gözaltına alınan iki hakim, bir savcı adliyeye sevk edildi
Karaman’da gözaltına alınan iki hakim ve bir savcı, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Darbe girişimi ile ilgili olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne mensup olduğu değerlendirilen Karaman Adliyesi 5. Ceza Hakimi Ömer Faruk Ö., 5. Asliye Ceza Hakimi Özlem E., Cumhuriyet Savcısı Oğuz Y. ile Ermenek Cumhuriyet Savcısı Dilek B. K. ve eşi Ermenek Asliye Hukuk Hakimi Arif K. gözaltına alınmıştı. Emniyetteki ifadeleri tamamlanan 5. Ceza Hakimi Ömer Faruk Ö., 5. Asliye Ceza Hakimi Özlem E. ve Cumhuriyet Savcısı Oğuz Y., terörle mücadele ekipleri tarafından sivil bir minibüsle görev yaptıkları adliyeye sevk edildi.
Ermenek’te gözaltına alınan Cumhuriyet Savcısı Dilek B.K. ve eşi Ermenek Asliye Hukuk Hakimi Arif K.’nin ise ifadelerinin tamamlanmasının ardından Ermenek ilçesinde adliyeye çıkarılacağı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.