Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaman’da Cinsel İstismara Sendikalardan Tepki

Karaman’da bir öğretmenin 10 küçük çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddialarıyla ilgili olarak Eğitim-İş, Eğitim-Sen, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği Karaman Şubesi üyeleri, Cumhuriyet Parkı’nda...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karaman’da bir öğretmenin 10 küçük çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddialarıyla ilgili olarak Eğitim-İş, Eğitim-Sen, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneği Karaman Şubesi üyeleri, Cumhuriyet Parkı’nda bir araya gelerek ortak basın açıklaması yaptı.
Sendikalar adına basın açıklamasını yapan Eğitim-Sen Karaman Şube Başkanı Derya Kart, “İlimizde yaşanan ve burada anlatmaya dilimizin varmadığı iğrenç olayı ve failini kınıyoruz. Konunun bir an önce aydınlatılmasını, ilimiz halkının bilgisine ve vicdanına sunulmasını bekliyoruz. Bu olaylar bu raddeye gelinceye kadar birilerinin neden görmediğini merak ediyoruz. Bir kez daha başta Milli Eğitim Bakanlığı yetkilileri olmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nı ve Karaman Valiliği’ni uyarıyor ve göreve çağırıyoruz. Bu çocuklar sahipsiz değildir. Devlet 18 milyondan fazla çocuğun eğitiminden, etik değerlere bağlı, onurlu, düzgün bir yaşam sürmesinden çağdaş, insani ve evrensel değerlere bağlı yurttaşlar olarak yetiştirilmesinden sorumludur. Devlet, bu konuda gereken tedbirleri almak ve çocuklarımızı her türlü saldırıya karşı korumakla yükümlüdür" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.