Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karakoç, Sur’un sokaklarına şehit isimlerini verilmesini istedi

MHP eski Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Teyyar Karakoç, Sur ilçesinde şehit olan güvenlik güçlerinin isimlerinin ilçenin sokaklarında yaşatılmasını istediklerini kaydetti.MHP eski Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Teyyar Karakoç, basın toplantısı...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP eski Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Teyyar Karakoç, Sur ilçesinde şehit olan güvenlik güçlerinin isimlerinin ilçenin sokaklarında yaşatılmasını istediklerini kaydetti.
MHP eski Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Teyyar Karakoç, basın toplantısı düzenledi. Bir otelde düzenlenen toplantıya, basın mensuplarını yanı sıra, parti yöneticileri ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan Karakoç, Çanakkale ruhu ile Diyarbakır’ın Sur ilçesinde kahramanca mücadele ederek şehit olan vatan evlatlarının isimlerinin Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne yakışır şekilde ilçenin sokaklarında yaşatılması gerektiğini belirtti. Sur ilçesinde şehitlerin anısına, anıt mezar inşa edilmesini isteyen Karakoç, “Şehitlerimizin aziz hatıraları ölümsüzleştirilsin. Diyarbakırlının gurur kaynağı olan Ziya Gökalp’ın eşkıyalar tarafından ateşe verilen müzesi eski haline getirilsin. Kısaca terör her alanda sökülüp atılmalıdır. Yıllardır ihmal edilen ve ertelenen terörle mücadele her anlamda etkin bir şekilde yürütüldüğü şekilde biz bölge insanlarının iktidara olan güveni kat be kat artacağı bilinmelidir. Bizler bu konuda artık AK Parti iktidarına inanmak ve güvenmek istiyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.