Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karadenizli Damat Adayından Kayıklı Evlenme Teklifi

Ordu’nun Ünye ilçesinde yaklaşık 3 yıldır birliktelikleri olan ve durumu ailelerine aktaran çift evlilik hesapları yaparken, ilginç bir teklifi yapıldı.Ünye Burunucu mevkisinde bir işletmeye kız arkadaşı Hatice Erat’ı çağıran Kadir...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karadenizli Damat Adayından Kayıklı Evlenme Teklifi
Ordu’nun Ünye ilçesinde yaklaşık 3 yıldır birliktelikleri olan ve durumu ailelerine aktaran çift evlilik hesapları yaparken, ilginç bir teklifi yapıldı.
Ünye Burunucu mevkisinde bir işletmeye kız arkadaşı Hatice Erat’ı çağıran Kadir Kara, arkadaşlarının yardımıyla kayık üzerinde “Benimle evlenir misin” yazılı pankartı açtırdı. Yapılan sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Hatice Erat, yapılan teklife “Evet” diyerek teklifi kabul etti. Kendisini arkadaşının doğum günü diye çağırdıklarını ifade eden Hatice Erat “Bir arkadaşımın doğum gününe diye davet edildim, bir baktım evlilik teklifi yaptı. Şu anda çok şaşkınım ve çok mutluyum” dedi.
Kadir Kara ise Karadenizli olduğu için deniz üzerinden bir evlilik yapmayı uygun bulduğunu ifade ederek “Biz tanışalı 3 yıl oldu ve bu aşamada birbirimizi tamamen tanıdığımızı düşünüyorum. Eşime de deniz üzerinden bir evlilik teklifi yapmak istedim Karadenizli olduğumuz için” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.