Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karadeniz’de palamut bereketi

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde, avlanmak için denize açılan balıkçılar palamutlarla döndü. Palamudun bol olması sebebiyle kasa fiyatı 35 liraya kadar düştü.Düzce’nin Akçakoca ilçesinde denize açılan balıkçılar kilolarca palamut ile...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2016 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2016 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce’nin Akçakoca ilçesinde, avlanmak için denize açılan balıkçılar palamutlarla döndü. Palamudun bol olması sebebiyle kasa fiyatı 35 liraya kadar düştü.
Düzce’nin Akçakoca ilçesinde denize açılan balıkçılar kilolarca palamut ile limana döndü. Balığın fazla olması sebebiyle fiyatlarda da büyük düşüş yaşandı. Ağırlığı 1 kilo 300 grama kadar ulaşan palamut balığının 3 tanesi 10 liradan vatandaşlara satıldı. Bazı vatandaşlar ise kasasını 35 liradan satın aldı. Balıkçılar, bu sezon palamut balığının adeta denizden fışkırdığını belirterek, ’’Balık bol. 3 tanesini 10, kasasını 35 TL’den veriyoruz. Herkes balık yesin’’ diye konuştular.
Vatandaşlar ise balığın ucuz olmasından memnun olduklarını dile getirerek, "Bu yıl balık çok ucuz. 3 tanesini 10 TL’den alıyoruz’’şeklinde konuştular.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.