Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karadeniz’de can güvenliği onlara emanet

Batı Karadeniz sahili Akçakoca’da 35 kilometre uzunluğundaki kumsallar güven içerisinde.Akçakoca Kaymakamlığı ve Akçakoca Belediyesi tarafından 2016 yılı yaz aylarında 35 kilometre uzunluğundaki sahil şeridi 6 su jeti ve 15 cankurtaran ile...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batı Karadeniz sahili Akçakoca’da 35 kilometre uzunluğundaki kumsallar güven içerisinde.
Akçakoca Kaymakamlığı ve Akçakoca Belediyesi tarafından 2016 yılı yaz aylarında 35 kilometre uzunluğundaki sahil şeridi 6 su jeti ve 15 cankurtaran ile güven altına alındı. Kumsallarda ve sığ ve derin denizlerde özellikle poyraz rüzgarlı havalarda tehlike saçan Karadeniz’de boğulma olaylarına karşı tüm önlemler alındı. Aylardır yetiştirilen ve tam donanımlı cankurtaranlar, Ramazan Bayramı tatiline yetiştirilerek iş başı yaptılar. Akçakoca balıkçı barınağından sahillere dağılan cankurtaranlar, aldıkları eğitimleri göstererek, göreve başladılar.
Akçakoca Belediyesi İtfaiye Müdürü Ali Uzunoğlu yaptığı açıklamada, geçen yıl sadece bir boğulma olayı yaşandığını bu sene inşallah yaşanmaması için çalışmaları tamamladıklarını söyledi. Uzunoğlu, "35 kilometre uzunluğundaki sahil şeridinde 6 su jeti ile birlikte 15 Cankurtaranın göreve başlayarak güven altına alındı. Tam donanımlı cankurtaranlarımızın su jetlerimizle can kurtarmaya devam edeceklerdir. Biz sadece vatandaşlarımızdan, cankurtaranlarımızın söylemlerine uymalarını istiyoruz. Özellikle rüzgarlı havalarda denize giren vatandaşlarımızı dikkatli olmaları, çevrilen dubaların dışına çıkmamaları konusunda uyarıyoruz. Bu yıl inşallah boğulma olaylarının önüne geçeceğiz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.