Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaçi sokakları göle döndü

Pakistan’ın kıyı kenti Karaçi’de dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmurun ardından yaşanan selle birlikte sokaklar göle döndü.Pakistan’ın kıyı kenti Karaçi’de dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmurun ardından...

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2019 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2019 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karaçi sokakları göle döndü

Pakistan’ın kıyı kenti Karaçi’de dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmurun ardından yaşanan selle birlikte sokaklar göle döndü.

Pakistan’ın kıyı kenti Karaçi’de dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağmurun ardından altyapı yetersizliği nedeniyle sel meydana geldi. Ülke genelinde yağışlar devam ederken, yetersiz altyapıya alışık Karaçi halkı, gündelik hayatına devam etmeye çalıştı. Şehrin birçok noktasında elektrik kesintisi yaşanırken, ana yollarda su baskınları sebebiyle trafik sıkışıklığı yaşandı.

Yağışlardan en çok etkilenen Gülistan-i Cohar bölgesine 38 mm yağış düşerken, şehrin kuzey kesimlerine 6,5 mm yağış oldu. Pakistan Meteoroloji Müdürlüğü (PMD) Cumartesi gününe kadar hafif yağışların olacağını belirterek, hava sıcaklıklarının yükseleceğini bildirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.