Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabük’te 646 kamu görevlisi açığa alındı

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrası başlatılan operasyonlar kapsamında Karabük’te bugüne kadar 646 kamu görevlisinin görevden uzaklaştırıldığını söyledi.Vali Aktaş, Fethullahça Terör Örgütü’nün...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabük Valisi Mehmet Aktaş, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrası başlatılan operasyonlar kapsamında Karabük’te bugüne kadar 646 kamu görevlisinin görevden uzaklaştırıldığını söyledi.
Vali Aktaş, Fethullahça Terör Örgütü’nün 15 Temmuz akşamı kalkıştığı darbe girişimi sonrası başlatılan operasyonlar kapsamında Karabük’te kamu kurumlarında büyük çapta temizlik yapıldığını ve çalışmalarında aralıksız devam ettiğini kaydetti.
Darbe girişimi sonrası başlatılan operasyonlar kapsamında Karabük ve ilçeleri dahil olmak üzere 646 kamu görevlisinin görevden uzaklaştırıldığını aktaran Vali Aktaş, “Şuana kadar aralarında hakim ve savcıların bulunduğu 88 kamu görevlisi tutuklanırken, 81’i adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Farklı meslek grupları içinde bulunan 34 sivil tutuklanırken, 30’u ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.