Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaağaç Köprüsü inşaatında sona doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sağlık eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 14 Temmuz 2013’te temeli atılan TEM Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi’nde sona gelindiğini söyledi. Müezzinoğlu, Karaağaç Köprüsü olarak da anılan köprünün...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2016 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2016 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karaağaç Köprüsü inşaatında sona doğru
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sağlık eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 14 Temmuz 2013’te temeli atılan TEM Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi’nde sona gelindiğini söyledi. Müezzinoğlu, Karaağaç Köprüsü olarak da anılan köprünün Kurban Bayramı öncesi açılışa hazır olacağını belirtti.
14 Temmuz 2013’te Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevini yürüten Başbakan Binali Yıldırım ve dönemin Sağlık Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu tarafından temeli atılan TEM Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi’nde sona gelindi.
“Karaağaç Köprüsü Kurban Bayramı’na yetişecek”
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu, kentte yaşanan sel ve su taşkınlarında insan faktörünü tamamen ortadan kaldıracak olan ve Karaağaç Mahallesi’nde yaşayan yaklaşık 5 bin vatandaşın kent merkezine ulaşım mağduriyetini giderecek olan Yeni Karaağaç Köprüsü’nün gelecek Kurban Bayramı öncesi açılışa hazır hale geleceğini bildirdi.
Yapımına devam edilen TEM Edirne-Karaağaç Bağlantı Yolu Projesi’nde, inşaat çalışmaları hızla sürerken, proje içerisinde yer alan Meriç Viyadüğü, Türkiye’nin en uzun viyadükleri arasından yerini almaya hazırlanıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.