Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kapatılan Spor Salonu, Üyelerini İsyan Ettirdi

Maslak’ta faaliyet gösteren, aralarında ünlü isimlerin de yer aldığı yaklaşık 10 bin üyesi bulunan spor salonunun kapatılması üyelerini isyan ettirdi.Yaşadıkları mağduriyeti dile getirmek ve bir muhatap bulabilmek amacıyla spor salonu...

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2016 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2016 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Maslak’ta faaliyet gösteren, aralarında ünlü isimlerin de yer aldığı yaklaşık 10 bin üyesi bulunan spor salonunun kapatılması üyelerini isyan ettirdi.
Yaşadıkları mağduriyeti dile getirmek ve bir muhatap bulabilmek amacıyla spor salonu önünde bir araya gelen sporseverler basın açıklaması yaptı.
Grup adına konuşan İlhan Özbay yaşadıkları mağduriyeti dile getirerek yetkililerden yardım istedi. Mağdur olduklarını anlatan Özbay, “Salonların biranda kapanmasından dolayı maddi ve manevi olarak zarar gördük. Hakkımızı arıyoruz, yetkilileri göreve çağırıyoruz. Spor salonunun aniden kapanması biz binlerce sporseveri mağdur etti. 3 şubesinde yaklaşık 10 bin kişiye hizmet veren spor salonunun iflas ettiğinin açıklanarak kapatılması biz üyelerini üzdü aynı zamanda mağdur etti. 1 ile 5 yıl arası üyelik ücretlerini peşin ya da kredi kartıyla ödeyen ancak ücretlerini geri alamayan ve konuyla ilgili bilgilendirilmeyen binlerce üye şimdi dava açmaya hazırlanıyoruz. Şirketin iflas ettiği ve salonlara devlet tarafından el konulduğu  söyleniyor. Ancak biz üyelere bilgilendirme  yapılmamıştır. Hiçbir şirket çalışanına ulaşamıyoruz. İflas davası devam etmesine rağmen yeni üye kaydının ve üye yenileme işlemlerinin yapılmasına devam edilmesi hatta  kayıt olup ücretlerini ödemelerine rağmen bir kez bile salonu kullanamadan böyle bir hadisenin gerçekleşmesi art niyet göstergesidir. Biz sporseverler yaklaşık bir haftadır nereye gideceğimizi ne yapacağımızı bilmeden bir yetkiliden açıklama bekliyoruz. Bir yıl 5 yıl üye olan var öğretmen var öğrenci var. Mağduriyetin boyutu kimi için şaka kimi için ise göründüğü gibi” diye konuştu.
Spor salonunun kapanmasından dolayı mağdur olan Erdinç Çeviker, “Spor yapmaya geldik bant çekmişler. Demir kapı örmüşler. Spor salonumuz kapalı. Üyelere herhangi bir bilgi verilmiyor. Bir gün gelmiş, ertesi gün iflas etmiş, haber verilmemiş üyelikler var. Durumumuz bu. Herkesin parası içeride kalmış. İnsanlar burada mağduriyeti dile getirmek için toplandı. Yalnız karşımızda ne bir yetkili ne de bir şey var. İflas ertelemesinde bulunmuş daha önce. Hiç kimseye ulaşamıyoruz ” dedi.
Lenf kanserine iyi geldiği için spor salonunda yüzmeye gelen öğretmen Satıgül Karaş, “Lenflerim alındı benim. Lenf dolaşımının sağlanması için buraya spora geliyorum. Verdiğim para 7 bin 500 lira. 3 taksit daha vereceğim var. Benim için para çok önemli, öğretmenim. Gelirim yok başka. Sağlığım için yüzmem gerek. Başka bir param da yok”  ifadelerine yer verdi.
Açıklamanın ardından grup bir süre alkışlarla yürüyüş yaptı. Yapılan yürüyüşün ardından grup sessizce dağıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.