Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kapadokya’da Eğlencenin Adı “Türk Geceleri”

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya’da yerli ve yabancı turistler Türk Gecelerine büyük ilgi gösteriyor.Türkiye’nin peri bacaları, balon turları ve kayadan oyma butik otelleri ile öne çıkan turizm merkezlerinden...

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2016 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2016 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya’da yerli ve yabancı turistler Türk Gecelerine büyük ilgi gösteriyor.
Türkiye’nin peri bacaları, balon turları ve kayadan oyma butik otelleri ile öne çıkan turizm merkezlerinden Kapadokya’da, turistlere eğlence merkezlerinde düzenlenen etkinliklerde Türk kültürü tanıtılıyor. Turistlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte oryantal gösterilerin yanı sıra kız isteme ve gelin alma geleneği de canlandırılıyor. Türk kültür ve yaşamını yansıtan gösterileri izleyen turistler, aynı zamanda gösterinin bazı bölümlerinde oynuyor, halay çekiyor, oryantal yapıyor. Turistler, 4 saatlik program süresince Türk yiyecek ve içeceklerinden de tadıyor. Son zamanlarda yabancı turistlerin yanı sıra yerli turistlerinde Türk Gecelerine olan ilgisi artması dikkatlerden kaçmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.