Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kapadokya’da Balonlar 23 Nisan İçin Türk Bayraklarıyla Havalandı

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya’da sıcak hava balonları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için havalandı.Sahip olduğu yeryüzü şekilleri nedeniyle dünyada turizme yönelik sıcak hava balonculuğunun yoğun...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 09:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 09:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya’da sıcak hava balonları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için havalandı.
Sahip olduğu yeryüzü şekilleri nedeniyle dünyada turizme yönelik sıcak hava balonculuğunun yoğun olarak yapıldığı bölgeler arasında yer alan Kapadokya bölgesinde, bu sabah havalanan çok sayıda balonun sepetine, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Türk bayrağı asıldı. Göreme beldesinde, turistlerin büyük ilgi gösterdiği sıcak hava balonları, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak amacıyla sepetlerine Türk bayrağı asarak havalandı.
Turistler, güneşin doğuşuyla başlayan ve yaklaşık 1 saat süren uçuşta, peribacalarının arasından süzülerek, hem yörenin doğal güzellikleri izlemenin keyfini yaşarken hem de bayram coşkusuna şahitlik etti.
Anatolian Balloons pilotlarından Hakkı Yıldız, etkinliğe dair, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında bugün Kapadokya’da tüm balonlar bayraklar ile havalandı. Tüm çocukların bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.