Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kanuni Sultan Süleyman E.A.H. röntgen bölümündeki sorunla ilgili açıklama

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin röntgen bölümünde yaşanan yoğunluk haberine ilişkin hastane yöneticisi Doç.Dr. Ali Gedikbaşı açıklama yaptı. Gedikbaşı, bir süredir röntgen bölümünde çalışan teknik elemanlar...

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2016 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2016 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin röntgen bölümünde yaşanan yoğunluk haberine ilişkin hastane yöneticisi Doç.Dr. Ali Gedikbaşı açıklama yaptı. Gedikbaşı, bir süredir röntgen bölümünde çalışan teknik elemanlar noktasında bir sorun olduğunu ifade ederek, “Sorunu bakanlığımızın değerli katkıları sayesinde hallettik” dedi.
Dün bir televizyon kanalının haber bültenlerinde, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin röntgen bölümünde yaşanan yoğunluğa ilişkin haberlere yer verilmişti. Yapılan haber sonrası röntgen bölümündeki sorunlar giderilerek tedbir alındı. Alınan tedbir sonrası, röntgen bölümü bugün İhlas Haber Ajansı tarafından görüntülendi. Hastane yöneticisi Doçent Doktor Ali Gedikbaşı ise konu ile ilgili açıklama yaptı.
Gedikbaşı, konu ile ilgili Sağlık Bakanı Akdağ’a ve kurum başkanı Cihan’a teşekkür ettiğini ifade ederek, “Ben her şeyden önce Sayın Sağlık Bakanımız Recep Akdağ’a ve kurum başkanımız Prof. Dr. Alper Cihan’a çok teşekkür ederim. Bir takım sorunlarımızın farkındaydık. Kısa bir süre öncesine kadar bu sorunlar devam ediyordu. Biz anlaşabilmek açısından bir takım adımlar atmıştık ama gerçekten bakanlık ve kurum başkanlığımız sayesinde çok daha hızlı bir şekilde sonuç aldık. Onların değerli destekleri ve katkıları ile bu çözüme ulaştık. Bu nedenden dolayı kendilerine müteşekkiriz. Hastanemiz bu bölgedeki yoğun bir hastane. Bu yoğunluğun farkındayız. Bu hizmet yükünün ve sorumluluğunun farkındayız. Bunun da hakkından gelmek istiyoruz. Bakanlığımızın katkısı olduktan sonra da mutlaka geleceğiz. Takdir edersiniz, bu hastaneleri de çalıştıranlar yine insanlar, sadece doktorlar değil. Bir hastaneyi bütün olarak düşünmek gerekir. Doktoru ile hemşiresi ile teknik elemanı, laborantı ile düşünmek gerekir. Bizim bu röntgen bölümünde en basiti, röntgen filmini çekecek teknik elemanlar açısından ciddi bir sıkıntımız olmuştu belirli bir süredir. Biraz önce de ifade ettiğim gibi hızlı bir şekilde anlaşmak için bakanlığımızın da değerli katkıları oldu” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.