Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kansere yenik düşen İSDEMİR Genel Müdürü Recep Özhan, memleketi Gediz’de toprağa verildi

Bir süredir kanser tedavisi gören ve 8 Temmuz Cuma günü akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren İSDEMİR Genel Müdürü Recep Özhan, memleketi Kütahya’nın Gediz ilçesinde toprağa verildi.61 yaşında hayata gözlerini...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bir süredir kanser tedavisi gören ve 8 Temmuz Cuma günü akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren İSDEMİR Genel Müdürü Recep Özhan, memleketi Kütahya’nın Gediz ilçesinde toprağa verildi.
61 yaşında hayata gözlerini yuman İSDEMİR Genel Müdürü Recep Özhan’ın cenazesi, Cumartesi günü saat 17.00’da İSDEMİR’de düzenlenen törenin ardından memleketi Gediz ilçesine getirildi. Bugün öğle vakti Gediz Ulu Cami’de düzenlenen cenaze merasimine, İSDEMİR Genel Müdürü Recep Özhan’ın oğlu Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Ankara Ofisi Müdürü Hüseyin Özhan, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, sanayi ve iş çevresi, ailesi ve sevenleri katıldı.
İSDEMİR Genel Müdürü Recep Özhan’ın cenazesi, Gediz Ulu Cami’de öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Gediz Şehir Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.
Recep Özhan kimdir?
1955 yılında Kütahya’nın Gediz ilçesinde doğan Recep Özhan, Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olduktan sonra 1973-1981 yılları arasında Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünde Hava Tahmini Uzmanı olarak çalışma hayatına başladı.
1981-1985 yılları arasında Maliye Bakanlığı bünyesinde Vergi Denetmeni, 1985-1999 yılları arasında Petrol Ofisi A.Ş.’de Müfettiş, Muhasebe Daire Başkanlığı ve Genel Müdür Müşavirlikleri görevlerinde bulunan Recep Özhan, 1999 yılında kamudan emekliye ayrıldı.
Emekli olduktan sonra 2003 yılına kadar özel sektörde yöneticilik ve Mali Müşavirlik yapan Recep Özhan, 25 Temmuz 2003 tarihinde İSDEMİR A.Ş. Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. 2012 yılından bu yana İSDEMİR’de genel müdür olarak görev yapan ve İngilizce bilen Recep Özhan, evli ve bir çocuk babasıydı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.