Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kansere Karşı Derneği Bakan Özhaseki’yi ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kansere Karşı Birlikte Derneği yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin ziyaretine Kansere Karşı...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kansere Karşı Derneği Bakan Özhaseki’yi ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kansere Karşı Birlikte Derneği yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin ziyaretine Kansere Karşı Birlikte derneğinden, Dernek Başkanı ve ERÜ Tıp Fakültesi Çocuk Hematoloji Onkoloji ABD Başkanı Prof. Dr. Musa Karakükçü, Dernek Yönetim Kurulu üyelerinden ERÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr Hakan Poyrazoğlu, ERÜ Tıp Fakültesi Çocuk Hematoloji Onkoloji ABD Öğretim üyesi Ekrem Ünal, Kayseri Mali Müşavirler Odası Başkanı Anfer Yılmaz, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Genel Sekreter Uzman Klinik Psikolog Özlem Bugur Özdemir katıldı. Bakan Özhaseki ile bir süre sohbet eden ve fikir alışverişinde bulunan katılımcılar, ziyaret sonunda Bakan Özhaseki ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.