Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kanser Hastası Adamın Dramı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde kanser hastası 63 yaşındaki Hüseyin Altıntaş ve eşi, iki odalı bir barakada yaşam mücadelesi veriyor. Altıntaş’ın eşi Eşe Altıntaş, tek isteğinin tekerlekli sandalye olduğunu söyledi.Kadirli ilçesi...

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2016 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2016 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde kanser hastası 63 yaşındaki Hüseyin Altıntaş ve eşi, iki odalı bir barakada yaşam mücadelesi veriyor. Altıntaş’ın eşi Eşe Altıntaş, tek isteğinin tekerlekli sandalye olduğunu söyledi.
Kadirli ilçesi Bağ Mahallesi’nde yaşayan Hüseyin Altıntaş’a geçtiğimiz yıl göğüs ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede akciğer kanseri teşhisi konuldu. Vücudunda ilerleyen kanser hücreleri beyine de sıçrayınca Altıntaş, Adana Numune Hastanesi’nde iki defa ameliyat oldu. Şu anda kemoterapi tedavisi gören ve mecbur kalmadıkça evden dışarı çıkamayan Hüseyin Altıntaş, hastaneye giderken el arabası ile taşınıp ambulansa bindiriliyor.
Hüseyin Altıntaş’ın eşi Eşe Altıntaş, kocası için tekerlekli sandalye alamadıklarını söyledi. Altıntaş, “Eşimin sağlık durumu çok kötü. Bizim de maddi imkanımız yok. Tuvalete dahi çıkaramıyoruz. Bazen tedaviye götürmek zorunda kalıyoruz. El arabasıyla ambulansa kadar götürüyoruz. Ben yetkililerden sadece eşim için tekerlekli sandalye istiyorum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.