Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kamu-sen Başkanı İsmail Koncuk:

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Samsun İdare Mahkemesi’nin yargı kararını uygulamayan yöneticileri 5 bin TL tazminat ödemeye mahkum ettiğini açıkladı.Koncuk yaptığı yazılı açıklamada, Samsun İdare...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Samsun İdare Mahkemesi’nin yargı kararını uygulamayan yöneticileri 5 bin TL tazminat ödemeye mahkum ettiğini açıkladı.
Koncuk yaptığı yazılı açıklamada, Samsun İdare Mahkemesi’nin yargı kararını uygulamayan yöneticileri 5 bin TL tazminat ödemeye mahkum ettiğini belirterek, “Bu önemli bir karardır. Bu durumda olan okul yöneticilerimiz aynı usulle tazminat davası açabilirler. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı ve sendikamız avukatlarını kutluyorum. Bu dava ile yöneticilerimiz yeni bir durumla karşı karşıyadır. Davalarını ısrarla sürdürmelidirler. Öte yandan bundan sonra mahkeme kararlarının uygulanmaması durumunda okul yöneticileri tazminat davası açabileceklerdir. Dolayısıyla bu işlemi yapmayanlar ayağını denk almalıdır. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı da yaşanan bu hukuk skandallarına seyirci kalmayı bırakıp, yargı kararlarının uygulanması konusunda acil bir düzenleme yapmalıdır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.