Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaman İlçe Emniyetinden ‘Güvenli Okul’ projesi

Kaman İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Güvenli Okul’ projesi sonuç vermeye başladı.İlçe Emniyeti tarafından başlatılan proje ile birlikte okul çevrelerinde bulunan yollarda gelişen olaylara karşın müdahaleler erken...

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2017 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2017 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaman İlçe Emniyetinden ‘Güvenli Okul’ projesi

Kaman İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Güvenli Okul’ projesi sonuç vermeye başladı.

İlçe Emniyeti tarafından başlatılan proje ile birlikte okul çevrelerinde bulunan yollarda gelişen olaylara karşın müdahaleler erken yapılıyor.

Okul çevrelerinde çıkması muhtemel olaylara karşı başlatılan proje ile Şehit Gökhan Yıldırım Anadolu Lisesi, Kaman Endüstri ve Ticaret Meslek Lisesi, Kaman Yeni Hayat İlkokulu, Kaman Şehit Deniz Kaya Ticaret Lisesi , Kaman İbni Sina Sağlık Meslek Lisesi, Kaman İmkb Lisesi, Kaman Fen Lisesi arasında bulunan yollarda polis hazır bekletilerek öğrencilerin güvenliği ile trafik güvenliği sağlanıyor.

Başlatılan ve başarı ile devam ettirilen proje hakkında konuşan İlçe Emniyet Müdürü Adnan Erişek, Kaman İlçesinde öğrencilerin evleri ve okul arası alanda tüm güvenlik tedbirlerinin alındığını söyledi.

İlçe Emniyet Müdürü Erişek tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Belirli aralıklarla ilçemizin genelinde güvenlik operasyonları düzenleyerek huzuru sağlıyoruz. Yaptığımız tüm işlemler Kaman’da huzurun tesisini sağlayacak önleyici faaliyetler olup, bir annenin, eş ve çocuğumuz sağ salim evine geldi demesi bizim için en büyük mutluluktur."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.