Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaleiçi esnafına gürültü eğitimi

Muratpaşa Belediyesi, Kaleiçi’nde eğlence yerlerinden kaynaklanan çevresel gürültünün kontrol altına alınmasını sağlamak ve akustik kültürün oluşmasına yönelik olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü koordinasyonunda bilgilendirme...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaleiçi esnafına gürültü eğitimi

Muratpaşa Belediyesi, Kaleiçi’nde eğlence yerlerinden kaynaklanan çevresel gürültünün kontrol altına alınmasını sağlamak ve akustik kültürün oluşmasına yönelik olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü koordinasyonunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun himayesinde Kaleiçi’nde yaşanan değişimin bir parçası olarak Muratpaşa Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü gürültü kirliğiyle mücadele için Kaleiçi’nde faaliyet gösteren eğlence sahipleri ile otel, motel ve pansiyon işletmecilerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Koç Üniversitesi Suna-İnan Kıraç Akdeniz Medeniyetleri Araştırma Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Muratpaşa Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Yakup Şahin Sancar ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Tevfik Altınay da katılırken toplantıda işletmecilere ilgili yönetmelikler kapsamında sunum yapıldı. Eğlence yeri işletmecilerinin canlı müzik izni ve gürültü denetimleri konusunda yaşadığı sıkıntılar değerlendirildi. Toplantıda karşılıklı bilgi paylaşımı ve çözüm önerilerinde bulunuldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.