Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KalDer Sanat İçin Buluştu

İçinden Müzik Geçen Öyküler KalDer ve Podyum Sanat Mahal İş Birliğinde Sanatseverler buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2019 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2019 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KalDer Sanat İçin Buluştu

Yaşamın her alanında kalite kültürünün yaygınlaşması amacıyla çalışmalarını sürdüren KalDer Bursa Şubesi, üye ve gönüllüleri ile 10 Ekim’de “sanat” için buluştu. Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına verdiği önemle kendinden söz ettiren KalDer, sanata dikkat çekmek ve ilginin yaygınlaşması amacıyla Podyum Sanat Mahal ev sahipliğinde kalite dostları ile bir araya geldi. 

Mert Fırat ve Korhan Futacı Kara Orkestra, Kalite Dostları ile Sanat İçin Buluştu

Edebiyatın ve müziğin iç içe geçtiği “Rivayet Radyosu” performansı kapsamında Sanatçı Mert Fırat, ülkemizin önemli yazar ve şairleri arasında yer alan Sabahattin Ali’den öyküler okurken, tarzının ustalarından Korhan Futacı Kara Orkestra, katılımcılara doyumsuz bir deneyim yaşattı.

Gecenin sonunda söz alan KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Elbay; “Toplumda iletişimin güçlenmesi, kültürlerin yaygınlaşması ve dostluk köprülerinin kurulması adına sanatsal çalışmaların enerjisinin oldukça fayda sağladığına inanıyoruz, bu akşamki programda da üye ve gönüllülerimizle ortak duygu ve düşüncelerle keyifli bir yolculuk gerçekleştirdik” dedi. Erdal Elbay, bu özel program için Podyum Sanat Mahal ailesine ve emek veren sanatçılara teşekkür ederek plaket takdim etti. Podyum Sanat Mahal adına söz alan Fatma Ergüler; tek amaçlarının sanata daha fazla alan açmak olduğunu, iş ve yaşam kalitesi adına çalışmalarını sürdüren KalDer ailesi ile sanat aracılığı ile buluşmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve iş birliklerinin devam edeceğini belirtti.

Bursalı İzleyiciye Sosyal Medyadan Teşekkür

Sanatçılar etkileyici performansları ile uzun süre ayakta alkışlandı. Bursa’daki seyircinin coşkulu ilgisinden memnun kalan Sanatçı Mert Fırat, oyunun bitiminde sosyal medyadan da Bursalı izleyicilerine teşekkür etti.

Kuruluşunun birinci yılını tamamlayan Podyum Sanat Mahal; tiyatro, müzik performansları, atölyeler, özel günlere yönelik etkinlikleri ile açıldığı günden itibaren Bursa'nın kültür-sanat hayatı içinde haklı bir yer edinerek sanatseverlerin ilgi odağı oldu. Sezonun başlamasıyla birlikte Bursalılar yıl içerisinde ulusal pek çok sanatsal etkinliği izleme fırsatı bulacak ayrıca sahne sanatları dışında hobi ve eğitime yönelik her yaşa hitap eden birçok farklı atölyelere de katılabilecek.  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.