Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kahramanmaraş’ta sanal market dönemi

KAHRAMANMARAŞ’TA BİR MARKET, KORONA VİRÜS ÖNLEMLERİ KAPSAMINDA EVLERİNDEN ÇIKMAK İSTEYEMEYEN VATANDAŞLARA ONLİNE HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2020 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2020 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kahramanmaraş’ta sanal market dönemi

Kahramanmaraş’ta bir market, korona virüs önlemleri kapsamında evlerinden çıkmak isteyemeyen vatandaşlara online hizmet vermeye başladı.

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle Kahramanmaraşlılar da evlerinde kendilerini izole ediyor. Vatandaşlar zaruri ihtiyaçları dışında evlerinden çıkmazken, kentteki bazı marketlerde online alışveriş sistemine geçti. Hem WhatsAapp üzerinden, hem de mobil uygulamalarla alışveriş yapanlar alışverişlerini yaptıktan sonra ürünleri evlerine kadar geliyor.

Vatandaşların hem telefonla, hem de mobil uygulamaları kullanarak alışverişlerini yapabileceklerini söyleyen şirket yetkilisi Mustafa Akmansoy, “Ülke genelinde 65 yaş üzerindekilere sokağa çıkma yasağı getirildi. Bizler de günümüzün vazgeçilmezi olan akıllı telefonlarla hizmet vermeye başladık. WhatsApp üzerinden müşterilerimiz bizden talep ettikleri ürünlerini direk kapılarına ücretsiz olarak götürmeye başladık. Mobil sanal mağazacılık hizmetini de devreye koyarak görerek alışveriş yapanlara da kapılarına kadar ürünleri götürüyoruz. Ayrıca marketlerimizdeki bütün ürünleri ortaya çıkararak müşterilerimizin hizmetine sunduk” diye konuştu.

Evinden online alışveriş yapan İbrahim Uğur (70), "Bu uygulama ve çalışma çok güzel emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.