Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kahraman subayın adı, kayyuma devredilen okula verildi

Kırşehir’de FETÖ’ye ait olduğu bilinen ve kayyuma devredilen okula, darbe girişimi günü darbecilere karşı duran Niğdeli subayın adı verildi.Kılıçaslan Koleji olarak bilinen ve cemaatin yönetiminde iken kayyuma devredilen okul imam-hatip...

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 18:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırşehir’de FETÖ’ye ait olduğu bilinen ve kayyuma devredilen okula, darbe girişimi günü darbecilere karşı duran Niğdeli subayın adı verildi.
Kılıçaslan Koleji olarak bilinen ve cemaatin yönetiminde iken kayyuma devredilen okul imam-hatip ortaokulu oldu. Darbeci generali öldüren ve ardından şehit düşen kahraman subay Ömer Halis Demir’in adı da bu okula verildi. Koleje, gerçekleştirilen paralel devlet yapılanması operasyonları sonrasında 31.03.2016 tarihinde kayyum atanmış, okul devlet gözetiminde Milli Emlak’a devredilerek faaliyetine devam etmişti.
Okulun giriş kapısına Türk Bayrağı asılırken, ‘milletin emanetinin millete devredildiği’ belirtildi. Piyade Astsubay Ömer Halis Demir (42) Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda darbecilere karşı durmuş ve şehit olmuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.