Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kahraman Ömer Halisdemir’in anıtı yapıldı

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, darbeci Tuğgeneral Semih Terzi’yi öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir’in anıtı Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde bir parka yapıldı.Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2017 19:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2017 19:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kahraman Ömer Halisdemir’in anıtı yapıldı

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, darbeci Tuğgeneral Semih Terzi’yi öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir’in anıtı Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde bir parka yapıldı.

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Atatürk Mahallesindeki 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanına Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in Anıtı dikildi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “15 Temmuz ülkemiz için bir kara gündür. Yıllardır demokrasiyi, Cumhuriyet’in temelini savunmuş bireyler olarak, 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanına Şehit Astsubayımız Ömer Halisdemir’in Anıtının yaparak şehidimizi ölümsüzleştirdik. Hepimizin Cumhuriyet’e ve demokrasiye ihtiyacı var. 15 Temmuz gecesi şehit olan Ömer Halisdemir bize bunu gösterdi. Şunu anlıyoruz ki; büyük Atatürk’ün yolundan gitmeliyiz. Cumhuriyet’in temel ilkelerine bağlı kalmalıyız. Demokrasi olduğu sürece var olduğumuzu asla unutmayacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.