Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Kağızmanlı Anneler’ Mehmetçiğe destek için sınır hattında

Aralarında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın kız kardeşi Ayten Arslan Der’in de bulunduğu ‘Kağızman Anneleri’, Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiğe destek için sınır hattına geldi.Türk Silahlı...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2018 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2018 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
‘Kağızmanlı Anneler’ Mehmetçiğe destek için sınır hattında

Aralarında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın kız kardeşi Ayten Arslan Der’in de bulunduğu ‘Kağızman Anneleri’, Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiğe destek için sınır hattına geldi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçlerinin Afrin’de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’na vatandaşların desteği her geçen gün çığ gibi büyüyor. Yurdun dört bir yanından gelen belediyeler, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve sivil vatandaşlar Mehmetçiğe destek veriyor. Destek sloganlarıyla sınır hattına gelen vatandaşlar, kurbanlar keserek dualarını Mehmetçiğe gönderiyor. Aralarında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın kız kardeşi Ayten Arslan Der’in de bulunduğu ‘Kağızman Anneleri’, birçok sivil toplum kuruluşu üyesiyle birlikte sınır hattına gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu. Ardından "Kağızmanlı Anneleri" adına açıklama yapan Ak Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Hanım Çakmak, “Kağızman’ın kucak dolusu selamlarını getirdik. Her ne kadar uzaktan geldiysek de hep gönlümüz Mehmetçiklerimizle beraber. Onlara moral ve destek amacıyla geldik. Mehmetçiğimiz bilsin ki biz analar her zaman onların arkasındayız. Bir küçük çıtırdı duydukları zaman bilsinler ki annelerin kalp atışlarıdır. Onların arkalarında dualarımızla birlikte onlarla beraberiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.