Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kağıthane’den Bayırbucak Türkmenlerine 2 Tır Yardım

Kağıthane Belediyesi ve Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından Bayırbucak Türkmenleri için toplanan 2 TIR dolusu yardım malzemesi, dualarla yola çıktı.Kağıthane Belediyesi ve Hayrat İnsani Yardım Derneği işbirliğiyle, zor şartlarda yaşamını...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 09:40
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 09:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kağıthane Belediyesi ve Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından Bayırbucak Türkmenleri için toplanan 2 TIR dolusu yardım malzemesi, dualarla yola çıktı.
Kağıthane Belediyesi ve Hayrat İnsani Yardım Derneği işbirliğiyle, zor şartlarda yaşamını sürdüren Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası başlatıldı. 2 TIR dolusu yardım malzemesi, Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere yola çıktı. Yaklaşık iki hafta süren kampanya sonunda toplanan kuru gıda, giyim, battaniye yardımları Kağıthane Hasbahçe’de düzenlenen törenin ardından dualarla Suriye sınırına doğru hareket etti.
"ARZUMUZ YARDIMLARIN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞMASI"
Yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını arzu ettiklerini belirten Kağıthane Belediyesi Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, “Hayırlı olsun Allah mübarek etsin diyorum. İnşallah onlara bir nebze de olsa katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum” dedi.
Bayırbucak Türkmenlerine gönderilmek üzere 2 TIR yardım organizasyonu yaptıklarını belirten Hayrat Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Vatan, “Bölgede bulunan vatandaşlara duyuru yaptık. Hanım kardeşlerimiz, belediyemiz yardımcı oldular. Belli okullara müracaat ettik orada bulunan öğretmen arkadaşlarımız yardımcı oldu. Hep birlikte yardım malzemeleri topladık. Kağıthane Belediyemizin sağladığı imkanlarla depoladık ve bugün de gönderiyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.