Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kafası Kavanoza Sıkışan Kediyi Veteriner Ekipleri Kurtardı

Bilecik’te, kafasını kavanoza sokan ve bir daha çıkaramayan yavru kediyi, veteriner ekipleri büyük uğraşlar sonucu kurtardı.Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Beşiktaş Mahallesi Mahalle Konağı civarındaki bir ihbarı...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 19:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kafası Kavanoza Sıkışan Kediyi Veteriner Ekipleri Kurtardı
Bilecik’te, kafasını kavanoza sokan ve bir daha çıkaramayan yavru kediyi, veteriner ekipleri büyük uğraşlar sonucu kurtardı.
Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, Beşiktaş Mahallesi Mahalle Konağı civarındaki bir ihbarı değerlendirerek olay yerine hareket ettiler. Bilinmeyen bir sebepten dolayı kafası kavanoz içinde yavru bir kediyi bulan ekipler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Ekip aracına konulan kedi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı eşliğinde Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde götürüldü. Burada başarılı bir operasyonla yavru kedinin kafasının kavanozdan çıkartıldığını ve özgürlüğüne kavuştuğunu anlatan Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, “Vatandaşlarımız duyarlı hareketi bir kediyi kurtarmamıza neden oldu. Zaten hava sıcak ve kedinin kafası kavanozun içinde olduğu için iyice bunalmış. Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kendisini özgürlüğüne kavuşturarak, hazırladığımız banyo havuz ile serinlemesine sebep olduk. Bir gün kendisini burada misafir ederek yarın özgürlüğüne kavuşturacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.