Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadınlar Ayşegül Terzi’ye destek olmak için şort giyecek

İstanbul’da bir toplu taşıma aracında meydana gelen olayda, şort giydiği için bir erkeğin saldırısına uğrayan Ayşegül Terzi’ye destek olmak için kadınlar sosyal medya üzerinden örgütleniyor.’25 Eylül Şort Giyme Eylemi’ başlığıyla...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2016 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2016 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da bir toplu taşıma aracında meydana gelen olayda, şort giydiği için bir erkeğin saldırısına uğrayan Ayşegül Terzi’ye destek olmak için kadınlar sosyal medya üzerinden örgütleniyor.
’25 Eylül Şort Giyme Eylemi’ başlığıyla sosyal medya üzerinden örgütlenen kadınlar, belirtilen tarihte, her nerede olurlarsa olsunlar şort giymek üzere sözleşiyor. Sosyal medya üzerinden yayılan mesaj şu şekilde:
“Bacaklarım güzel değil demeyin. 25 Eylül Şort Giyme Eylemi. Kadınlarımıza yan bakan ve hele kötü davranışta bulunanlara, lanet olsun. Lütfen herkes kendi sayfasında copy paste yaparak paylaşsın. Bir insan müsveddesi bir kadına şort giyiyor diye tekme atıp bayıltıyor ve halk tepkisiz kalıyorsa; bir kadın olarak bu gericiliğe cevap vermeliyiz! 25 Eylül 2016 tarihinde tüm kadınlar ve destek vermek isteyen erkekler herkes o gün nerede olursa olsun şort giyerek protesto ediyoruz. Katılımlarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz. Kimse kimsenin hayatına, giyimine karışamaz.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.