Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın Ve Gençlik Derneğinden Bahara Merhaba Partisi

Estetik ve Plastik Cerrah Opr. Dr. Volkan Tayfur, son yıllarda çok konuşulan yöntemlerden birinin de örümcek ağı olduğunu belirterek "Örümcek ağı, yüzü kesmeden, yüzün içine tırtıklı ip koyarak iple yüz germenin yeni bir ismi, sadece...

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Estetik ve Plastik Cerrah Opr. Dr. Volkan Tayfur, son yıllarda çok konuşulan yöntemlerden birinin de örümcek ağı olduğunu belirterek "Örümcek ağı, yüzü kesmeden, yüzün içine tırtıklı ip koyarak iple yüz germenin yeni bir ismi, sadece iplerin sayısı arttı" dedi.
Kadın ve Gençlik Platformu Derneği tarafından geliri kız çocuklarının eğitim bursunda yararlandırılmak üzere "Bahara Merhaba Müzikli Çay Partisi" düzenlendi. Kadın ve Gençlik Platformu Derneği Başkanı Prof. Dr. Rüveyda Akbay toplantının açılışında yaptığı konuşmada, derneğin düzenlediği bu partinin gelirinin kız çocuklarına burs sağlamada kullanılacağını söyledi.
Estetik ve Plastik Cerrah Opr. Dr. Volkan Tayfur ise katılımcıların merak ettiği konularda şu bilgiyi verdi:
"Bana en çok sorulan soru ameliyatsız yöntem. Ameliyatlı yöntemde kesin sonuç alıyoruz fakat riskleri var. Bir çok insan diyor ki: ’Ameliyat olmadan ben nasıl güzelleşebilirim’ Bu bir fırsat oluşturuyor. Hem iyi niyetli hem kötü niyetli. Birçok firma yurt dışında, çoğu yurt dışı kaynaklı pahalı cihaz üretiyor. Güzel bir sunu ortaya koyuyorlar, bu cihazların insanlara zarar vermemesi, çok seanslı yapılması, ücretinin insanları çok zora sokmadan bir anda büyük ücret ödemeden yavaş yavaş yapılan bir şey. Bu yüzden başarısızlıklarını da çok rahat gizleyebiliyorlar."
Yirmi yıldır her sene yeni bir cihazın çıktığını aktaran Opr. Dr. Tayfur, şunları söyledi: "İyi bir şey olsaydı bir cihaz 20 yıldır devam ediyor olurdu. Son yıllarda çok konuşulan yöntemlerden biri de ’örümcek ağı’. Örümcek ağı, yüzü kesmeden, yüzün içine tırtıklı ip koyarak iple yüz germenin yeni bir ismi, sadece iplerin sayısı arttı. Ben şahsen uygulamıyorum. Uygulamama sebebim doğru bilimsel ellerden tanıtımı yapılmadı. Benim gördüğüm sıkıntılar, Bu işlemin kısa zamanda eski haline dönmesi, yüzün tekrar sarkması, hiçbir fark yapmaması. Yapılıp memnun olan hiçbir hastaya rastlamadım."
Kadın ve Gençlik Platformu Derneği ikinci Başkanı Figen Çarmıhlı’nın da aralarında bulunduğu kadınlar, müzik eşliğinde eğlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.