Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın çiftçi eğitimleri

Kırklareli merkeze bağlı köylerde yaşayan kadın çiftçiye yönelik başlatılan “Sağım Hijyeni, Gıda Hijyeni, Gıda Muhafaza Yöntemleri ve Önemi ile Kooperatifçilik” eğitimleri devam ediyor.Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadın çiftçi eğitimleri

Kırklareli merkeze bağlı köylerde yaşayan kadın çiftçiye yönelik başlatılan “Sağım Hijyeni, Gıda Hijyeni, Gıda Muhafaza Yöntemleri ve Önemi ile Kooperatifçilik” eğitimleri devam ediyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından, Kadın Çiftçi Eğitim ve Yayım Faaliyetleri kapsamında, kış dönemi kadın çiftçi eğitim toplantıları başlatıldı. Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan eğitim programı, merkez ilçeye bağlı köylerde yaşayan kadın çiftçiye yönelik yürütülüyor.

Kadın çiftçilerin talepleri doğrultusunda hazırlanan programda “Sağım Hijyeni, Gıda Hijyeni, Gıda Muhafaza Yöntemleri ve Önemi ile Kooperatifçilik” eğitimleri, veteriner hekim, mühendis ve tekniker personelin katılımlı devam ediyor. Dereköy köyünde başlayan eğitim programları, Değirmencik ve Armağan köylerinde devam etti.

Sunum eşliğinde ve soru cevap yapılarak, interaktif uygulama ile yürütülen eğitim programlarının, Kayalı, Deveçatağı, Asilbeyli, Yoğuntaş, Dolhan, Kızılcıkdere köyleri ve Üsküp beldesinde Mart ayının ilk haftasına kadar devam edeceği bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.