Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaçırılan Er Taş’ın Ailesinin Bekleyişi Sürüyor

Kilis’te girdiği çatışmada kaçırıldığı tahmin edilen piyade er Sefer Taş’ın Iğdır’daki ailesinin 7 aylık bekleyişi devam ediyor.Iğdır’ın Aşağı Aratan köyünde yaşayan Taş ailesi, 1 Eylül 2015’de vatani görevini yaparken...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kilis’te girdiği çatışmada kaçırıldığı tahmin edilen piyade er Sefer Taş’ın Iğdır’daki ailesinin 7 aylık bekleyişi devam ediyor.
Iğdır’ın Aşağı Aratan köyünde yaşayan Taş ailesi, 1 Eylül 2015’de vatani görevini yaparken girdiği çatışma ortamında IŞİD tarafından kaçırıldığı tahmin edilen Sefer’den gelecek güzel haberi bekliyor. Fotoğraflara bakarak umutlu bekleyişini sürdüren baba Aydın Taş, çocuklarının kaçırıldıktan sonra IŞİD kontrolünde bulunan bölgeye götürüldüğü duyumlarından dolayı hayatından endişe ettiklerini belirtti. 1 Eylül’de oğlunun kaçırıldığını hatırlatan Taş, “Biz sadece Türkiye Cumhuriyetinden, Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan, İçişleri Bakanımızdan, MİT Müsteşarımızdan tek ricamız, kendi çocuklarına gösterdikleri sevgiyi bizim çocuğumuza da göstersinler. Biz bir şey istemiyoruz, tek istediğimiz nasıl evladımızı askere seve seve gönderdiysek onlarda Allah rızası için çocuğumuzu bir an önce bize sağ salim ulaştırsın, tek istediğimiz budur" dedi.
Oğlundan 7 aydır haber alamadıklarını belirten Aydın Taş, eşinin oğlunun kaçırıldığı günden beri sakinleştirici hap ve iğnelerle ayakta durabildiğini belirterek "Kaçırılmasaydı iki ay sonra tezkere alacaktı. Eğer gelseydi evlendirecektim, ona normal bir iş kuracaktım. Bu şekilde hayatımızı devam ettirecektik. Bir an önce sağ salim gelmesi tek isteğimiz. En azından bize sağ olduğunu söylesinler. Bunu söylesinler, bir sene sonra gelsin, 5 ay sonra gelsin, yeter ki bilelim bizim evladımız sağ diye. İçişleri Bakanı Efkan Ala ile telefonda görüştük, ‘biraz sabırlı olun, oğlunuz sağ, yakında kurtarılacak’ dedi. Bunun dışında bir bilgiye ulaşamadık" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.