Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaçan kurbanlığı 3 saatin sonunda yakalayabildiler

AFYONKARAHİSAR'IN ŞUHUT İLÇESİNDE KAÇAN KURBANLIK DANA 3 SAAT SONUCU YAKALANDI. BÜYÜKBAŞ DANANIN SAHİPLERİNİN KIYASIYA MÜCADELESİ VE VATANDAŞLARIN SİNEMA İZLER GİBİ DANAYI YAKALAMA ÇALIŞMALARINI İZLEMESİ İSE DİKKATLERDEN KAÇMADI.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2020 00:23
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2020 00:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaçan kurbanlığı 3 saatin sonunda yakalayabildiler

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde sahibinin elinden kaçan büyükbaş kurbanlık yaklaşık 3 saat süren kovalamaca sonrası yakalandı. Kaçan kurbanlığın yakalanmasını ise çevredeki vatandaşların film izler gibi seyretmeleri dikkatlerden kaçmadı.

Olay, Şuhut ilçesi Kurtuluş Mahallesinde meydana geldi. Mezbahane de kesime götürülen büyükbaş kurbanlık bir anda sahiplerinin elinden kurtularak kaçtı. Kurbanlığı yakalamak için sahipleri, belediye ekipleri ve vatandaşlar seferber oldu. Ortalığı bir birine katarak kaçan kurbanlık yaklaşık 3 saatin sonunda sahipleri tarafından girdiği su akışı olmayan Gali Çayında iple yakalandı. Kurbanlığın yakalanmasında sahipleri ve vatandaşların kovboylar gibi boynuna kement atmaya çalışmaları ise dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan, vatandaşların kurbanlığın yakalanması için verilen mücadeleyi film izler gibi seyretmeleri ise ilginç görüntüler oluşturdu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.