Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Jipli Davulcu’ İlgi Odağı Oldu

Çankırı’da Ramazan ayına özel süslediği 1985 model otomobilin üzerinde davul çalıp vatandaşları sahura kaldıran davulcu görenleri şaşkına çeviriyor.Gece saat 01.00’den itibaren kentin sokaklarını adım adım gezen davulcu Coşkun Sivri,...

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2016 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2016 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çankırı’da Ramazan ayına özel süslediği 1985 model otomobilin üzerinde davul çalıp vatandaşları sahura kaldıran davulcu görenleri şaşkına çeviriyor.
Gece saat 01.00’den itibaren kentin sokaklarını adım adım gezen davulcu Coşkun Sivri, vakit daraldığında yetişemediği cadde ve sokakları otomobilinin üzerine çıkarak dolaşıyor. Ramazan ayına özel olarak süslediği otomobili ile ilgi çeken Sivri, mahalle aralarında tezahüratlarla karşılanıyor.
Söylediği manilerle vatandaşlara sahur vaktinin geldiğini haber veren Sivri, sergilediği renkli görüntülerle de kentte ’jipli davulcu’ olarak anılıyor. Maniler söyleyerek davul çalan Sivri, ekibiyle birlikte Ramazan bitinceye kadar dolaşacak.
Sivri, uzun yıllardır kentte davulculuk yaptığını ve bu yıl bir yenilik yaparak oruç tutan insanlara sürpriz yapmak istediğini anlattı.
Mahalle sakinlerinden Osman Akça da uygulamadan memnun olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.