Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jinko Solar’dan Atılım

Güneş enerjisi FV endüstrisinin global lideri Jinko Solar Holding Co. Ltd. (JinkoSolar), Asunım Yenilenebilir Enerji Teknolojileri İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Ltd. (Asunim) firmasına Türkiye’de kullanılmak üzere 6.9 MW FV modülü tedarik...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güneş enerjisi FV endüstrisinin global lideri Jinko Solar Holding Co. Ltd. (JinkoSolar), Asunım Yenilenebilir Enerji Teknolojileri İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Ltd. (Asunim) firmasına Türkiye’de kullanılmak üzere 6.9 MW FV modülü tedarik ettiğini duyurdu.
Yapılan açıklamada, "Güneş enerji santralinin başarılı yapım sürecinden 6 ay sonra Asunim-Phoenix Solar konsorsiyumu, sistemi aktif hale getirerek Şubat 2016 yılında TEDAŞ onayını aldı. JinkoSolar tarafından sağlanan 6.9 MWp’lik yüksek verimliliğe sahip PID içermeyen 260 Wp modüller, Kayseri bölgesinde en büyük sistemlerden biri ve yılda yaklaşık olarak 11.000.000kWh elektrik üretmesi öngörülmektedir. Güneş enerji santrali, Yeşilhisar Kayseri’de bulunmaktadır ve oldukça zorlu kış koşullarında başarıyla inşa edilmiştir."
Jinko Solar Avrupa Genel Müdürü Frank Niendorf de şu ifadeleri dile getirdi: "Oldukça zorlu kış koşullarında bu projeyi başarılı bir şekilde gerçekleştirdikleri için Asunim-Phoenixz Solar konsorsiyumunu tebrik ediyorum. Asunim’un Türkiye’deki uzun süreli deneyimi ve profesyonel proje planlamalarının bir sonucu olarak ekip, Phoeniz Solar ile birlikte mükemmel mühendislik ve Jinko’nun PID içermeyen en etkin ve sınıfının en iyisi modülleri sayesinde aynı bölgedeki diğer projelerden üstün bir başka projeyi Türkiye’de başarıyla yönetmiştir."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.