Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma’dan trafik semineri

Tokat’ın Erbaa ilçesinde "Güvenli Trafik Ve Toplumsal Farkındalığın Artırılması Semineri" yapıldı.Erbaa Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezinde Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 09:01
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 09:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Jandarma’dan trafik semineri

Tokat’ın Erbaa ilçesinde "Güvenli Trafik Ve Toplumsal Farkındalığın Artırılması Semineri" yapıldı.

Erbaa Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezinde Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Emre Çelebi ile çok sayıda öğrencinin katılımıyla düzenlenen programda "Güvenli Trafik Ve Toplumsal Farkındalığın Artırılması Semineri" yapıldı. Seminerde toplum olarak kanayan bir yara olan trafik terörüne karşı Erbaa İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından trafikte saygı ve her bireyin sorumluluğunu hatırlatmak amacıyla trafik birimlerince ilçe genelinde eğitim, havadan ve karadan denetim faaliyetleri icra edilerek kazaların en aza indirilmesi için toplumsal farkındalığın artırılması amaçlandı.

Ayrıca seminerde; trafik işaret ve işaretçileri ile uyması gereken kurallar, yayaların ve sürücülerin uyması gereken kurallar, güvenli trafikte 7 altın tavsiye ve 2016 yılı kaza verileri anlatıldı.

Erbaa Kaymakamlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığının müşterek yaptığı proje kapsamında bin 36 öğrencinin katıldığı güvenli trafik ödüllü resim yarışması, 2 bin 480 öğrencinin katılığı güvenli trafik kompozisyon yarışması, bin 40 öğrencinin katıldığı güvenli trafik makale yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. İlçe genelinde yapılan denetimler sonucu yılın sürücülerine ödülleri verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.