Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma’dan şeker tadında uygulama

Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleri Ramazan Bayramında yapıtları yol kontrolünde vatandaşlara şeker ve kolonya ikram ederek bayramlarını kutladı.Düzce İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri Ramazan Bayramı...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleri Ramazan Bayramında yapıtları yol kontrolünde vatandaşlara şeker ve kolonya ikram ederek bayramlarını kutladı.
Düzce İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekipleri Ramazan Bayramı dolayısıyla, Aydınpınar Köyü yolunda trafik uygulaması yaptı. Yapılan uygulamada vatandaşlara şeker ve kolonya ikramında bulunan Jandarma ekipleri, sürücülere de trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.
Uygulamadan memnun bazı vatandaşlar, "Bundan sonraki bayramlar güzel geçsin. Savaş olmasın barış olsun. Şehitler veriyoruz. Bunlar bizim için üzüntü verici. İnşallah bundan sonraki bayramlarda böyle güzel geçer. Denetimlerde halkımız için bizler için. Hepsine teşekkür ediyoruz. İyi bayramlar diliyorum. Ceza yerine şeker daha güzel. Hep şeker olsun, şeker gibi bayramlar olsun” dedi.
66 yaşındaki bir sürücü ise trafik uygulamasında ceza yerine şeker verilmesi ile ilgili olarak “66 yaşındayım bu güne kadar hiç karşılaştığım bir şeyle karşılaştım. Bu beni çok memnun etti. Biz zamanlar asker dendiği zaman bırak elbisesini görmeyi devletin askeri dendiği zaman ürperiyorduk. Bugün ise askerle birebiriz. Askerle hemfikiriz, askerimizi şimdi kucaklıyoruz. O günde askeri seviyorduk ama korkuyorduk. Bugün askeri seviyoruz bizle bir görüyoruz” diye konuştu.
Yaklaşık 2 saat süren uygulamada ceza yerine dağıtılan şekerlerle vatandaşların ağızları tatlandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.