Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma Karakoluna Bomba Yüklü Araçla Saldırı: 1 Şehit, 47 Yaralı

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır-Hani İlçe Jandarma Komutanlığı nizamiyesi önünde teröristlerce patlayıcı madde yüklü bir aracın patlatılması sonucu 1 askerin şehit olduğunu, 39’u asker 47 kişinin yaralandığını açıkladı.Genelkurmay...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır-Hani İlçe Jandarma Komutanlığı nizamiyesi önünde teröristlerce patlayıcı madde yüklü bir aracın patlatılması sonucu 1 askerin şehit olduğunu, 39’u asker 47 kişinin yaralandığını açıkladı.
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, "11 Nisan 2016 Pazartesi günü saat 23.10 sularında, kışla içinde lojmanların da bulunduğu Diyarbakır-Hani İlçe Jandarma Komutanlığı nizamiyesi önünde bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce patlayıcı madde yüklü bir aracın patlatılması sonucunda, bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 39 kahraman silah arkadaşımız, 6 yakını ve 2 sivil vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine devam edilmektedir" denildi.
Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça girişilen saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımız ile yakınlarına ve sivil vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz" ifadesi kullanıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.