Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de Seri Katil Paniği

İstanbul’da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı öldürdükten sonra firari olarak her yerde aranan, Ankara’da da iki kişiyi öldürdüğü öne sürülen Atalay Filiz’in, İzmir’de internet cafede gördüklerini kaydeden vatandaşlar, seri...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’yı öldürdükten sonra firari olarak her yerde aranan, Ankara’da da iki kişiyi öldürdüğü öne sürülen Atalay Filiz’in, İzmir’de internet cafede gördüklerini kaydeden vatandaşlar, seri katil zanlısının günlük kiralık ev araştırdığını iddia etti.
İstanbul Tuzla’da tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’nın öldürülmesinin ardından Türkiye’nin gündemine gelen Atalay Filiz ortadan kaybolmuştu. Titizlikle olayın üzerine düşen emniyet, zanlı Filiz için özel bir ekip kurdu. Yapılan araştırmalar ve parmak izinden yola çıkan emniyet, zanlının üç yıl önce de Ankara’da çocukluk arkadaşı ile sevgilisini öldürdüğünü tespit etti. Filiz’in Paris’teki Rus sevgilisinin 5 yıldır kayıp olduğunun tespit edilmesi ise bu kişiyi de Atalay Filiz’in öldürebileceği ihtimalini akıllara getirirken Filiz, Pazar günü İzmir’de görüldü.
İNTERNET CAFEYE GİTMİŞ
Ortaya çıkan güvenlik kamera görüntülerine göre, zanlının İzmir’de yaşadığı öne sürüldü. Filiz, en son Buca ilçesinde bir markette alışveriş yaparken görüntülendi. Filiz’in markete uğramadan birkaç saat önce gittiği internet cafede de görüntüleri ortaya çıktı.
“BAVULLARI GÖRÜNCE ŞÜPHELENDİM”
Filiz’in geçtiğimiz Pazar günü sabah saatlerinde kendilerine ait internet cafeye geldiğini ve 4,5 saat kadar internette bir şeyler araştırdığını söyleyen cafe sahibi, Çarşamba günü polislerin gelip kendisine bir güvenlik kamerası görüntüsü gösterdiğini belirterek, “Bunu gördün mü?’ diye sordular. Bende gördüğümü söyledim. Bizim güvenlik kamerası görüntülerimizi izleyince aynı kişi olduğunu anladık. Bavulları görünce şüphelendim fakat önce öğrenci ya da asker sandım. Kameralara, sağa sola baktı, çevreyi inceledi ama ben bir şey fark etmedim” dedi.
“VALİZLERİN İÇİNDE CESET OLABİLİR”
Seri katil zanlısı Atalay Filiz’in ilk önce dükkana girip “Açık mısınız?” diye sorduğunu anlatan iş yeri sahibi, “Valizlerini dışarı bıraktı. Sık sık arkasını dönüp baktı, birisi valizlerini almasın diye” şeklinde konuştu. Valizlerin çok ağır olduğunu fark ettiklerini ifade eden diğer görgü tanıkları ise “İçinde ceset bile olabileceğinden şüphelendik” ifadelerini kullandı.
GÜNLÜK KİRALIK DAİRE ARAŞTIRMIŞ
Atalay Filiz’in, Buca Adatepe Mahallesi yakınlarında günlük kiralık daire araştırdığı da öğrenilirken, Filiz’in tanınmamak için saçını siyaha boyadığı da iddia edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.