Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de Müstehcen Ahşap Heykel Tartışması

İzmir’de, bir metro istasyonuna yerleştirilen yarı çıplak ahşap heykel vatandaşların tepkisini çekerken, yolculuk yapanlar heykeli görünce isyan etti.İzmir’de, en yoğun kullanılan metro istasyonlarından İzmirspor durağına yerleştirilen...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 09:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 09:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de, bir metro istasyonuna yerleştirilen yarı çıplak ahşap heykel vatandaşların tepkisini çekerken, yolculuk yapanlar heykeli görünce isyan etti.
İzmir’de, en yoğun kullanılan metro istasyonlarından İzmirspor durağına yerleştirilen yarı çıplak ahşap müzisyen heykeli, herkesin dikkatini çekti. Fahrettin Altay ve Evka 3 arasında yolculuk yapan ve İzmirspor durağında inenler yarı çıplak heykeli gördüğünde tepkisini dile getirdi.
HEYKELE BAKAN BİR DAHA BAKTI
Bazı vatandaşlar heykelin ne olduğunu anlamaya çalışarak anlamsız bulduğunu ifade ederken, kimileri yarı çıplak heykele dönüp bir daha baktı. Metro yolcusu bir kadın vatandaş, heykeli uygun bulmadıklarını ifade ederek, çocuklarına heykelle ilgili bir yanıt cevap veremeyeceğini söyledi. Vatandaşların kimisi de, sanat eserine saygı duymak gerektiğini belirtti.
HEYKEL UCUBE TARTIŞMASI
Konu sosyal meydanında gündemine taşındı. Birçok kişi, yarı çıplak heykelin fotoğrafını çekerek sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bazı kullanıcılarda heykel fotoğrafının altına, “Bu amcanın durumu nedir?” diye not düşerken, bazıları da ‘ucube bir heykel’ yorumunda bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.