Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir’de FETÖ derneğine baskın

İzmir’in Torbalı ilçesinde, FETÖ ile bağlantısı olan dernek binasında ve derneğe üye 16 şüphelinin evinde; yasak yayın kapsamında bulunan çok sayıda kitap, dergi, yazılı dokuman ve çok sayıda ’f’ serisi bir dolar ele geçirildi.Torbalı...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Torbalı ilçesinde, FETÖ ile bağlantısı olan dernek binasında ve derneğe üye 16 şüphelinin evinde; yasak yayın kapsamında bulunan çok sayıda kitap, dergi, yazılı dokuman ve çok sayıda ’f’ serisi bir dolar ele geçirildi.
Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ve Ayrancılar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Ayrancılar mahallesinde faaliyet gösteren ve FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile bağlantılı olduğu değerlendirilen Ayrancılar Eğitim Severler Derneği (AYESDER) binasına ve dernek üyesi olduğu ileri 16 şahsı evlerine baskın yaptı. Dernek binasında ve üyelerin evlerinde yapılan aramalarda; yasak yayın kapsamında bulunan çok sayıda kitap dergi, yazılı dokuman ve çok sayıda ’f’ serisi bir dolar ele geçirildi. Jandarma tarafından gözaltına alınan ve işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevkedilen 12 şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yakalanması bulunana bir kişinin bugün, jandarmaya teslim olduğu, aranan 3 kişiden Raif A. isimli şahsın ailesi ile birlikte yurtdışına kaçtığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.