Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir Semalarında Nefes Kestiler

Türk Yıldızları ve Solotürk, İzmir semalarında nefes kesti.19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İzmir’de, Türk Hava Kuvvetleri’nin 2. Havacılık ve Kültür Şenliği ile kutlandı. Hava Eğitim Komutanlığı İzmir Gaziemir...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2016 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2016 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Yıldızları ve Solotürk, İzmir semalarında nefes kesti.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İzmir’de, Türk Hava Kuvvetleri’nin 2. Havacılık ve Kültür Şenliği ile kutlandı. Hava Eğitim Komutanlığı İzmir Gaziemir Hava Üssü’nün halka açıldığı ve iki gün süren etkinlik kapsamında hava gösterileri düzenlendi. 21- 22 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen 2. Havacılık ve Kültür Şenliği, yağışlı havaya rağmen büyük ilgi gördü.
İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği şenlik kapsamında, Türk Hava Kuvvetleri’nin kusursuz gücü Solotürk, Mustafa Kemal’in gökyüzündeki birliği Türk Yıldızları, MAK Arama Kurtarma Gösteri Timi ve Yarasa Adam’ın yanı sıra Gyrocopter, Drone, Mosquito, Paramotor, radyo kontrollü uçaklar ve paraşüt gösterileri düzenlendi.
Asker ve sivil havacılık tutkunlarını buluşturan şenliğe, havacılık ve savunma sanayinin önde gelen firmaları da katılım gösterdi. Şenlik ziyaretçileri Hava Kuvvetleri’nin filosunda bulunan uçak ve helikopterleri tanıma fırsatı bulurken, havacılıktaki son gelişmeler hakkında da bilgi sahibi oldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.