Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir, Şehit Polisini Son Yolculuğuna Uğurladı

Şırnak’ta şehit olan polis memuru Cemil Koç, İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı.İzmir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yaparken 12 gün önce geçici görevle Şırnak’a gönderilen polis memuru Cemil Koç (52), dün olay yeri incelemesi...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şırnak’ta şehit olan polis memuru Cemil Koç, İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı.
İzmir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yaparken 12 gün önce geçici görevle Şırnak’a gönderilen polis memuru Cemil Koç (52), dün olay yeri incelemesi yaptığı sırada keskin nişancı teröristin kanasla açtığı ateş sonucu şehit oldu. Şırnak İl Jandarma Komutanlığındaki törenin arından şehit Koç’un cenazesi havayolu ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na getirildikten sonra son kez Gaziemir’deki evine götürüldü. Burada eşi ve çocukları şehit polis Cemil Koç’a evinde son kez gördü. Daha sonra şehidin cenazesi karayolu ile de memleketi Bergama’ya getirildi.
Cenaze namazının kılınacağı Kurşunlu Camisi’nde polis ekipleri yoğun güvenlik önlemleri alırken, eğitimli köpekle Bomba İmha Uzman ekipleri, cami ve çevresinde arama yaptı. Cenaze namazına, şehidin eşi Nuray, kızı Gizem, oğlu Furkan, annesi Saniye,babası Tevfik, ağabeyi Cevdet Koç, yakınları, İzmir Valisi Mustafa Torprak, AK Parti, CHP ve MHP milletvekilleri ile yaklaşık 3 bin İzmirli katıldı. Şehidin emekli polis ağabeyi Cevdet Koç, Türk bayrağına sarılı tabutu defalarca öpüp, ’’Senin arkandan senin gibi dimdik duracağız’’ diye göz yaşı döktü. Şehidin babası Tevfik Koç da oğlunun tabutu başındaki fotoğrafı öpüp dua etti. Babası gibi polis olacak olan Balıkesir Polis Okulu öğrencisi Furkan Koç da babasını dua edip dedesi ile dakikalarca birbirine sarıldı. Kılınan cenaze namazından sonra şehit Mustafa Koç’un naaşı Ovacık Köyü Mezarlığı’na defnedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.